Jan - Aanbieder

Lid sinds: 21 maart 2020

Plaats:
Buitenhof (Delft)
Even voorstellen:
Mijn vader geholpen als mantelzorger voordat mijn vader opgenomen werd in het verpleeghuis. Vanwege corona opgegeven voor vrijwilligerswerk.

Ik kan voor iemand boodschappen doen.

Er is vraag naar administratieve werkzaamheden.
Ik ben werkzaam in de documentaire informatievoorziening. Ik heb uitgebreide kennis van Word en Excel. Ik kan iemand bijvoorbeeld helpen met de administratie.

Ik heb mij aangemeld voor het project Vele Handen. Het Haags Gemeentearchief heeft ruim 500.000 gezinskaarten gescand. De gegevens op verschillende soorten kaarten moeten worden ingevoerd. De indeling van deze kaarten is niet altijd gelijk en er zijn enkele aandachtspunten. Soortelijke werkzaamheden heb ik bij verschillende gemeenten uitgevoerd.
Mijn ervaring:
Ik ben werkzaam in de documentaire informatievoorziening.

Ik heb in Excel een administratieprogramma gemaakt. Gebruikers kunnen het administratieprogramma naar eigen inzicht eenvoudig aanpassen en daarmee ervaring opdoen met de handige mogelijkheden van Excel. Dit bestand geeft bij een willekeurig ingestelde maand automatisch aan wanneer een factuur moet worden opgesteld. Er wordt ook duidelijk aangegeven wanneer deze factuur is verwerkt. Deze factuur wordt vanuit Excel in portable document format (PDF) opgesteld.
Als u interesse heeft in dit of een soortelijk programma kunt u contact opnemen. 0650606914.

Soortelijke uitgebreide mogelijkheden van Excel heb ik bij verschillende gemeenten toegepast om gegevens snel en overzichtelijk in te voeren.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jan heeft eerder via deze website geholpen

Jan
90% profielsterkte